top of page

Naši trenerji

image (1).png

Alen Emberšič

Šport je z mano že od malih nog in ne znam si predstavljat življenja brez športa. Kot trener sem resno začel pred dobrimi 10 leti, ker me veseli, ko vidim, da ljudem pomagam do bolj aktivnega življenja in pri doseganju njihovih ciljev, seveda pa jih rad kdaj spravim tudi preko njihovih limitov. Naše telo potrebuje aktivnost, zato spodbujam vsakega, ki je pripravljen nekaj naret za sebe. Zmožni smo več, kot si mislimo.

  • Instagram
  • Facebook
image.png

Brigita Brezovac

V vseh teh letih sem natančno spoznala, kaj deluje in kaj ne, saj sem vse preizkusila na sebi. Dolgoletno delo s strankami pa mi je dalo neprecenljive izkušnje in vednost, kako različna so telesa in njihovi odzivi ter da ne obstaja en recept za vse.

  • Instagram
  • Facebook
image (2).png

Anja Ertl

Moje ime je Anja in sem osebna trenerka in prehranski coach in trenerka za pred in po porodno vadbo. Svoje znanje konstantno nadgrajujem z namenom, da strankam zagotovim kar se da kvalitetno storitev, nudim pomoč in podporo, ter olajšan marsikateri problem na področju treninga, prehrane in življenja!

  • Instagram
  • Facebook
image (3)_edited.jpg

Aleksandra Rosič

S trenerstvom se ukvarjam že praktično celo življenje. V zgodnjih mladostniških letih sem vodila atletske kampe za otroke, kasneje pomagala pri skupinskih treningih, bila asistentka trenerju, zadnjih 5 let pa je moj fokus na osebnem trenerstvu.

Skozi vsa ta leta sem imela moč spremljat in mentorirat tako različne starostne skupine, tekmovalce in klasične rekreativce. Ob vstopu v materinstvo sem se poglobila v delo z ženskami in spoznala, da je moja glavna strast pomagati tistim, ki si (pre)malokrat vzamejo čas zase. 

Kot ženska, mama in podjetnica razumem pomanjkanje motivacije, utrujenost, nemoč in to, da kdaj preprosto ni časa za skrb zase. Zato želim s svojim delom olajšat ta aspekt življenja in posameznici pomagati do njenih ciljev. Moj cilj je iskanje rešitev, kreiranje rutine in vključitev zdravega življenskega sloga v vsakdan na način, da ta življenju doda vrednost, ne pa postane le še ena naloga na listi dnevnih opravil

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page